TAMAMEN DOLUYUZ

TAMAMEN DOLUYUZ
75 DK
YAZANBECKY MODE
YÖNETENVOLKAN DİNÇ
YÖNETMEN YARDIMCISISERHAT GÜZEL
DRAMATURGSEVİL KOÇ
DEKOR TASARIMCISIRONA TOPÇUOĞLU
IŞIK TASARIMCISIEROL DİNÇDEMİR
EFEKT TASARIMCISIİLKER SEVÜKER
KOSTÜM TASARIMCISIEMİNE KAYNAK YILDIRIM
GÖRSEL TASARIMAKTÜRK AKSOY

KOMEDİ- TEK PERDE- (13+ YAŞ)

Konusu:

Tamamen Doluyuz adlı oyunda; New York’un en popüler restoranının bodrum katında rezervasyon telefonlarına bakan, Batı Amerika’nın orta bölgesinden gelen, kendi mesleğini yapamayan ancak para kazanmak zorunda olduğu için bu işi yapan bir gencin, Noel’e yakın bir iş gününe tanık oluyoruz.

Bir yandan aşırı yoğunluk, müşterilerin bitmek bilmeyen kapris ve istekleri… Bir yandan restoranın işletme gerçekleri; şefin sert tavrı, işini yapmayan, kaytaran çalışanlarla katlanan iş yükü…Bir yandan annesini birkaç ay önce kaybetmiş Sam’ın, Noel yemeğinde oğlunu yanında görmek isteyen,yalnız kalmış babası,Sam’dan hesap soran kardeşi ve Sam’ın hissettiği duygusal baskı…Ve öte yandan mesleğini yapma çabası,arkadaş dediği kişinin ego ve ezme hamlelerine maruz kalışı…Kısacası bu genç adamın içinde bulunduğu duygu ve durumlar içimizi acıtırken, kadın-erkek,genç-yaşlı,kültürel ve sosyolojik durumları farklı otuz karakterin renkliliği ve onlarla yapılan telefon konuşmaları oyunu güçlü bir komediye dönüştürmektedir.

Sizlere en iyi bilgiyi sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız. Anladım