Atölye binası yakında bitecek

Büyükşehir, yol genişletmek için yıktığı binayı yeniden inşa ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Endüstri Meslek Lisesi`ne ait atölye binasını tamamlamak üzere. Bostanlar Sokak`ta gerçekleştirilen yol genişletme çalışması nedeniyle yıkılan bina, bir iki ay içinde teslim edilecek.

3. BİNA DA YAPILIYOR
Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe Bulvarı için önemli bir bağlantı güzergahı olan Bostanlar Sokak`taki genişletme çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar sayesinde 6.5 metrelik sokak 14.5 metrelik bulvar halini alırken, genişletme çalışması için yıkılan binalar da bir bir yapılıyor. Daha önce Cedit Mahalle Muhtarlığı ile İzmit EML lojmanını yeniden inşa eden Büyükşehir Belediyesi, EML`ye ait atölye binasını da kısa süre içinde tamamlayacak.

SAĞLAM İNŞAAT
Atölye inşaatını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, 2 bloktan oluşan, zemin artı 2 katlı binanın sağlam inşa edildiğini, radye temel olarak yapıldığını söyledi. Toplam 2 bin 724 metrekare kapalı alana sahip olan bina içinde, 65 metrekare büyüklüğünde toplam 24 atölye odası yer alacak. Kısa bir süre sonra sıvasına başlanacak olan inşaat tamamlandığında, İzmit Endüstri Meslek Lisesi`nin çok önemli bir ihtiyacı da giderilmiş olacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!