Bahçecik kültür sarayına kavuşuyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür Sarayı hızla yükseliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından temeli atılan Bahçecik Kültür Sarayı inşaatı hızla yükseliyor. Binanın tamamlanması halinde, Bahçecik Beldesi`nin büyük bir ihtiyacı karşılanmış olacak.

İHTİYACA GÖRE DİZAYN EDİLECEK
Büyükşehir Belediyesi sınırlarının genişlemesi ile birlikte ilçe ve beldelerin ihtiyaçlarına göre hazırladığı projeler bir bir yapılmaya başlandı. Bu projelerden biri olan ve Bahçecik Beldesi`nde yapımı süren Kültür Sarayı inşaatı, verilen süreye yetiştirilmeye çalışılıyor. İşi yürüten firma tarafından 30 Aralık`a yetiştirmeye çalıştırılan binada çalışmalar yoğunlaştırıldı. Bahçecik Kültür Sarayı 1600 metre kapalı alana sahip olup, tamamlandığında belde halkının ihtiyaçlarına göre dizayn edilecek. Buna göre zemin katında otopark ve el sanatları atölyeleri, birinci katta düğün salonu ve çok amaçlı salon bulunacak. İkinci katta ise sosyal tesisler, terasta ise kafeterya bulunacak.