Başiskele Selahattin Eyyubi Caddesi yenilenecek

Kentin ihtiyaç duyulan yollarına bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir, Başiskele ilçesi Selahattin Eyyubi Caddesi’nde gerçekleştirilecek çalışmalar için ihale gerçekleştirdi

Başiskele Selahattin Eyyubi Caddesi yenilenecek

Kocaeli’nin tüm ilçelerinde yolların daha modern ve konforlu olmasını sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, virüs salgını ile mücadeleyi sürdürürken bu çalışmalarına 2020 yılında da hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesinde önemli bir güzergahta yer alan Selahattin Eyyubi Caddesi’ndeki yolun bakım, onarım ve yenilemesi için ihale yapıldı.

3 BİN TON ASFALT SERİLECEK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin ihtiyaç duyulan yollarına bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Bakım, Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü, eski yoldaki parke yolu kazıyarak yerine daha konforlu bir yol yapacak. Altyapı deplaselerinin ardından çalışma kapsamında caddede bulunan 600 metrelik kısımda 2x2 yolun üst yapı düzenlemesi yapılacak. 324 metre 2,5x2 menfez çalışması yapılacak ve 3 bin ton asfalt serilecek.

13 FİRMA TEKLİF VERDİ
Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesi Selahattin Eyyubi Caddesi’ndeki yolun bakım, onarım ve yenilemesi için Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 6 milyon 264 bin TL ile Semih Atik firması verirken en düşük teklif 4 milyon 696 bin TL ile Gündoğuran İnşaat’tan geldi. Yapım işi yer teslim tarihinden itibaren 300 takvim günü olarak belirlendi.
 

FİRMA

TEKLİF

Gündoğuran İnşaat

4 milyon 696 bin TL

Karacayol İnşaat

4 milyon 749 bin TL

Celal Doğan

4 milyon 757 bin TL

Emay Mimarlık

4 milyon 916 bin TL

SYA Altyapı

4 milyon 995 bin TL

Efe Global

5 milyon TL

Süleyman Doğan – Atlasbk İnşaat

5 milyon 272 bin TL

Gökbeyaz İnşaat

5 milyon 286 bin TL

Seven İnşaat

5 milyon 343 bin TL

Yalaz Mühendislik

5 milyon 379 bin TL

Hisarlı Mimarlık

5 milyon 798 bin TL

MF Atılgan İnşaat

5 milyon 939 bin TL

Semih Atik

6 milyon 264 bin TL

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!