Başkan bu kez Yenimahalle´deydi

Muhtar Aşkın ile bir araya gelen Karaosmanoğlu, tüm sokakları gezdi, halkı dinledi

Günlük mesaisinin önemli bir bölümünü vatandaşın içinde sorunlarını dinleyerek ve çözüm üreterek geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Vatandaş bizi hizmet için seçti. İki yıl içinde şimdi dinlediğimiz hiçbir sorunu konuşuyor olmayacağız” dedi.

GELENEK SÜRÜYOR
Başkan Karaosmanoğlu, göreve geldiği ilk günden beri gelenek haline getirdiği mahalle gezmelerini bugün de sürdürdü. Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ile Yenimahalle Muhtarlığı`na giden Başkan Karaosmanoğlu`nu, muhtar Tuncay Aşkın ve bir grup mahalleli karşıladı.

“ÖNCELİK SIRASI OLUŞTURDUK”
Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen ve notlar alan Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra mahalle sakinleriyle tüm sokakları dolaştı. Kocaeli`nin her köşesinin kendileri için büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Nerede bir sorun varsa alt kademe belediyelerimizle birlikte çözüm üreteceğiz. Halkımız bizi hizmet ve çözüm üretmek için seçti. 20 yıldır yapılmayan işleri öncelik sırasına göre belirleyip yapıyoruz" dedi. 

ANINDA MÜDAHALE
Öte yandan Yenimahalle Barın sitesinde Saraybahçe Belediyesi tarafından yaptırılan oyun parkını da inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, burada kendisini görüp yanına gelen vatandaşların isteklerini dinledi. Hülya Sokak içinden geçen derenin pis koku yaydığı yönündeki bir vatandaşın şikayetini dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, kısa bir süre sonra söz konusu derede incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, derenin ıslahı konusunda yetkililere talimat vererek kokunun bir an önce giderilmesini istedi.

GENÇLERE YATIRIM
Bu arada Başkan Karaosmanoğlu, Mahalle Muhtarı Tuncay Aşkın`ın spor tesisi ve Battal Gazi Cami önünde mesire yeri yapımı isteğine de olumlu yanıt verdi. Karaosmanoğlu, “Gençlere yapılan yatırım geleceğe yapılan en büyük yatırımdır. Mahalleye oyun sahası ve mesire yeri yapılması konusunda gerekli tüm çabayı göstereceğim” ifadesini kullandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!