Başkan Karaosmanoğlu günü birlik Ankarada

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi Dış İlişkiler Komisyonu ile Türkiye Belediyeler Birliğinin birlikte organize ettiği konferans ve panellere katılmak üzere bu sabah başkente gitti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi Dış İlişkiler Komisyonu ile Türkiye Belediyeler Birliğinin birlikte organize ettiği konferans ve panellere katılmak üzere bu sabah başkente gitti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan ilk etkinlik, "AB ve Türk Yerel İdareleri" konulu konferans. Ardından "Genişleyen Avrupa Birliğinde Yerel ve Bölgesel Yönetimlerin Gelişimi", daha sonra ise "Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi ve Türk Yerel İdareleri İlişkilerinin Geleceği" panel gerçekleştirilecek.

BAŞBAKAN DA KATILACAK
Etkinliklere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ile birlikte katılacak olan başkan Karaosmanoğlu, akşam saatlerinde ortak deklarasyonun yayınlanmasının ardından ilimize dönecek. Başkan Karaosmanoğluna İlyas Şeker vekalet edecek.

Başkentteki konferansa, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın da katılacağı belirtildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!