Başkan´dan derece yapanlara ödül

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, üniversite sınavında derece yapanları ödüllendirdi

Üniversite Öğrenci Seçme Sınavı`nda Türkiye genelinde derece yapan 5 öğrenci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, öğrencileri başarılarından ötürü ödüllendirdi.

KOCAELİ 24. İL
ÖSS sınavında geçen yıllara oranla daha iyi başarı gösteren Kocaeli, Türkiye genelinde 24. il oldu. Ülke genelinde sayısal puan alanında 54. olan Fatih Özay ile birlikte il genelinde derece yapan 5 öğrenci, öğretmenleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti.
Başkan Karaosmanoğlu, ziyaret sırasında öğrencileri başarılarından ötürü tebrik ederek, “Başarı yakalamakla hayat bitmiyor. Hayat yeni başlıyor. Önünüzde engeller var. Ancak sizler adım adım bu engelleri aşıyorsunuz. Sizlerin bu başarısını kutluyorum. Sizleri yetiştiren ailelerinizi de tebrik ederim” dedi.

EĞİTİMDE TEMEL OKULDA ATILIYOR
Kocaeli`nde eğitimdeki başarıyı yeterli görmediğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu “gönül isterki tüm branşlarda birinciler Kocaeli`nden olsun. Ancak bu bir basamaktır. Eğitimde eksilmeler oldu. Binalarımız yetersiz. Hükümetimizin eğitimde 2 yılda büyük atılımları oldu. İlimizde bu sayede bir çok devlet okulu yapıldı. Eğitimde temel okulda atılıyor. Özel okulların artması devletin yükünü azaltacaktır” şeklinde konuştu

ÖĞRENCİLERE ALTIN
Başkan Karaosmanoğlu, ülke genelinde 54. olan Fatih Özay`ı yarım, diğer öğrenciler Emre Deniz, Muhammet kartal, Melih Çelik ve Necdet Yıldız`ı çeyrek altın ile ödüllendirdi. Öğrencilere ziyaret sırasında öğretmenleri Ahmet Kartal, Ahmet Şenol ve Şefik Karakoç katıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!