Bayan cep herkülleri rekor denemelerine hazır

Türkiye Halter Şampiyonası start aldı, Büyükşehir Kağıtspor yöneticileri sporculardan emin

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin ev sahipliğinde bugün SEKA 50. Yıl Spor Salonu`nda start alan Türkiye Halter Şampiyonası`nın tanıtımı, Büyükşehir Belediyesi`nde düzenlenen bir toplantı ile yapıldı.

BÜYÜKŞEHİR`İ TEMSİL EDECEKLER
Toplantıda, Büyükşehir Kağıtspor adına şampiyonada yarışacak olan 6 bayan halterci de basına deklare edildi. Büyükşehir Kağıtspor yarın sona erecek olan şampiyonada, Avrupa ve Türkiye şampiyonalarında önemli dereceleri olan Aylin Taşdelen (63), Sibel Şimşek (75), Nurdan Karagöz (48), Aygül Alev Taşdelen (63), Seda Şimşek (69)ve Zeliha Varan (53 kg) ile temsil edilecek.

“BÜYÜK BAŞARILAR BEKLİYORUZ”
Tanıtım toplantısına Eğitim Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu, Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Başkan Yardımcısı Gültekin Görüm, Büyükşehir Kağıtspor Basın Sözcüsü Süleyman Durak, yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Halter İl Temsilcisi Turgut Yılmaz ve antrenörler katıldı.
Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, bayan haltercilerin her birinin Türkiye ve Avrupa rekorlarına sahip olduklarını belirterek, “Kağıtspor olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri başta halter olmak üzere tüm spor dallarına büyük destek verdik. Bayan haltercilerimizin bu şampiyonada da büyük başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi.

DÜNYA ŞAMPİYONASI`NA HAZIRLIK
Daha sonra tek tek şampiyonaya katılan sporcular tanıtan Kandemir, 48 kiloda yarışacak olan Nurdan Karagöz`e sıra geldiğinde, “Siz bakmayın onun minicik olduğuna. Kendisi Avrupa ve Türkiye şampiyonudur” dedi. Kocaeli`ndeki müsabakaların sporcuları için Türkiye seçmeleri özelliği taşıdığını ifade eden Kandemir, “Burada dereceye giren sporcularımız kasım ayında Katar`da yapılacak olan Dünya Şampiyonası`nda Türkiye`yi temsil edecek. Dolayısıyla bu müsabakalar bizim için ciddi bir antrenman niteliği de taşıyor” şeklinde konuştu.

YILMAZ`DAN TEŞEKKÜR
Kandemir, ayrıca sporcuları şampiyonaya hazırlayan Halter Milli Takımı Antrenörü Nurcihan Gönül, antrenör sporcu Şule Şahbaz ve Kağıtspor Halter Branş Kaptanı Fikret Yıldız`ın da sporcuların başarısında büyük payı olduğunu söyledi.
Öte yandan basın toplantısında söz alan Kocaeli Halter İl Temsilcisi Turgut Yılmaz da, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Türkiye Halter Şampiyonası`na büyük bir özenle hazırlandığını ve her türlü desteği kendilerine verdiğini söyledi.

360 SPORCU KATILIYOR
SEKA 50 Yıl Spor Salonu`nda gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası`na ülkemizin çeşitli illerinden yaklaşık 360 sporcu katılıyor. Şampiyonada, Büyükşehir Kağıtspor adına yarın podyuma çıkacak olan Alev ve Aylin Daşdelen ile Sibel ve Seda Şimşek kardeşlerin rekor denemesinde bulunması bekleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!