Büyükşehir´den başarıya çifte ödül

Bugün hem bisiklet, hem Tarkan konserine ücretsiz bilet verilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orta Okul Seçme Sınavını Kocaeli sıralamasında ilk 300`e giren öğrencilere vereceği bisikletleri bu gün dağıtıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Orta Okul Seçme Sınavını Kocaeli sıralamasında ilk 300´e giren öğrencilere vereceği bisikletleri bu gün dağıtıyor. Öğrencilere bisikletle birlikte Tarkan konserinin biletleri de ücretsiz olarak dağıtılacak. Öte yandan, üniversite sınavında Kocaeli sıralamasında ilk bin arasına girmeyi başaran öğrencilere de ödül olarak Tarkan konserinin biletleri dağıtılacak.

TÖREN BUZ PATENİ SALONUNDA
OKS sınavında Kocaeli sıralamasında ilk 300 kişiye bisiklet hediye edeceğini açıklayan Büyükşehir Belediyesi, bisikletleri yarın dağıtacak. Buz Pateni Salonu´nda saat 18.00´de yapılacak dağıtım törenine hediyesini almaya gelecek olan öğrencilerin, kazandı belgesini beraberinde getirmesi gerekiyor. Bisiklet törenine katılacak olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çocuklara ödüllerini verecek.

TARKAN KONSERİ BİLETİ
Başarılı öğrencileri bisiklet ile ödüllendiren Büyükşehir Belediyesi, ikinci bir ödül olarak Tarkan konserinin biletini verecek. Bisiklet için bu akşam törene katılacak olan başarılı öğrenciler, hem bisikletlerini alacak, hem de 27 Temmuz Perşembe günü saat 21.00´de İzmit Aoutcenter alanında yapılacak olan konserin biletini alma şansını yakalayacak. Bu sayede OKS´de başarı sağlayan öğrenciler çifte ödül ile ödüllendirilmiş olacak.

1000 ÜNİVERSİTELE KONSER BİLETİ
Büyükşehir Belediyesi üniversite sınavlarında başarı gösteren öğrencileri de Tarkan konserinin bileti ile ödüllendiriyor. ÖSS sınavlarında Kocaeli sıralamasında ilk bin kişi arasına giren öğrencilere ücretsiz olarak Tarkan konseri bileti dağıtılacak. Kocaeli sıralamasında ilk bin kişi arasına girecek öğrencilerin sıralaması, Büyükşehir Belediyesi tarafından internete bakılarak belirlenecek. Elinde belgesi olmamasına rağmen, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafındar ilk bin kişi arasına girdiği belirlenen üniversiteli öğrencilere, ücretsiz Tarkan konserinin biletleri verilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!