Büyükşehir`den, Huzurevi sakinlerine bayramlık

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pazar günü başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesinde oldukça anlamlı bir yardım gerçekleştirdi.

Kocaeli Huzurevi, Kassel Çocuk Köyü ve 75. Yıl Yetiştirme Yurdu`nda ikamet eden çocuk ve yaşlılara, bayramlık ayakkabı ve kıyafetler dağıtıldı.

TAŞTAN: MUTLU OLDUK
Dağıtım organizasyonuna Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Turgut Şahinöz de katılırken, ilk durak Kocaeli Huzurevi oldu. Huzurevi sakinleri tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Büyükşehir görevlileri, huzurevi yönetiminin belirlediği liste doğrultusunda dağıtım yaptı. Sümer Holding A.Ş.`den alınan 16 çift bayan ayakkabısı, 33 adet erkek gömleği ve pantolonu sahiplerine teslim edildi. Görevliler, kimi yaşlıların ayakkabı ve kıyafetlerini giymelerine bizzat yardımcı oldu.

Büyükşehir Belediyesi`nin bu yardımından son derece mutlu olduklarını belirten Kocaeli Huzurevi Müdiresi Olcay Taştan, “Buradaki insanlar bu tip ziyaretlerden büyük mutluluk duyuyorlar. Bırakın bir yardımda bulunmayı, onlara yapılan bir ziyaret hayata olan bağlılıklarını artırıyor” dedi.

 

KASSEL VE YETİŞTİRME YURDU`NDA DA
Sağlık ve Sosyal İşler Daire İşleri Başkanı Şahinöz de, yaşlıların kendileri için her zaman büyük bir anlam taşıdığına dikkat çekerek, “Biz her zaman sizlerle birlikteyiz. Sizden öğrenecek çok şeyimiz var. Ziyaretlerimiz artarak devam edecek. Hepinizin bayramını şimdiden kutlarım” diye konuştu.

Şahinöz ve beraberindekiler Huzurevi`nin ardından Kassel Çocuk Köyü`nde 30, Yetiştirme Yurdu`nda ise 65 çift ayakkabıyı daha önce belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!