Büyükşehir´e profesyonel takviye

Yatırım proje ve planlarının oluşturulması konusunda danışmanlık hizmeti satın alınacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yatırım projelerinin daha sağlıklı ve profesyonelce gerçekleştirilebilmesi amacıyla danışmanlık hizmeti satın alıyor. Önümüzdeki 3 yıllık dönemi kapsayan alım ihalesi ile Büyükşehir Belediyesi teknolojik gelişmelerden en üst düzeyde yararlanacak, ayrıca belediye personeline teknik eğitim verilecek.

 

ÜÇ FİRMA KATILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş`ın başkanlığında gerçekleştirilen Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesine 3 firma katıldı. En düşük teklifi 2 milyon 501 bin 500 YTL (2 trilyon 501 milyar 500 TL) ile Yüksel Proje, en yüksek teklifi ise 5 milyon 10 bin 560 YTL ile Temel Su firması verdi. İhaleyi kazanan firma, önümüzdeki günlerde yapılacak incelemeden sonra açıklanacak.

MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ
İhale ile ilgili bilgi veren komisyon başkanı Mustafa Soydabaş, Büyükşehir sınırlarının genişlemesinden sonra hem görev, yetki ve sorumlulukların hem de yatırımların arttığını belirterek, “Mühendislik, mimarlık ve planlama hizmetleri konusunda profesyonel, yüksek teknik bilgi ile donatılmış, son sistem bilgisayar yazılımları kullanan firmalardan azami ölçüde yararlanmamız kaçınılmaz hale geldi” dedi.

KONTROLLUK HİZMETİ DE
Danışmanlık hizmeti ihalesi ile her türlü topoğrafik, jeolojik ve jeoteknik etüdün yapılacağını, bilgi transferi ile eğitim hizmetlerinin gerçekleştirileceğini hatırlatan Soydabaş, ihaleyi kazanan firmanın Büyükşehir Belediyesi`nin dışarıdan alacağı hizmetlerle ilgili olarak da kontrollük hizmetini yerine getireceğini, proje ve ihale dosyaları hazırlayacağını söyledi. 

FİRMALAR                              TEKLİFLERİ
Yüksel Proje                       2 milyon 501 bin 500 YTL
Prokon İnşaat                     2 milyon 719 bin 750 YTL
Temel Su                           5 milyon 10 bin 560 YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!