Buz pateninde tatil keyfi

Büyükşehir bayram süresince ücretsiz yaptı, çocuklar akın etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle buz pateninin kapılarını ücretsiz olarak vatandaşlara açtı. Özellikle çocuklar buz patenine büyük ilgi gösterirken, zaman zaman giriş kısmında kuyruklar oluştu.

2 GÜNDE BİN 400 KİŞİ
Büyükşehir Belediyesi, deniz ve kara ulaşımının yanı sıra, vatandaşın eğlenebilmesi için bayram süresince Olimpik Buz Sporları Sarayı`nı ücretsiz yaptı. Özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği buz patenine bayramın ilk iki gününde yaklaşık 2 bin kişi eğlenmeye geldi. Çocukların büyük ilgi gösterdiği buz pateninde, buz üzerinde iyi duramayan çocuklar, zaman zaman ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu.

BUZ ÜZERİNDE TATİL KEYFİ
Salona ücretsiz giren vatandaşlar, kendilerine yine ücretsiz olarak verilen patenlerle buz üzerinde kaymaya çalışarak eğlendi. Kaymasını bilmeyenlerin zorlukla ayakta durduğu buz pateninde, özellikle minikler düşe kalka kaymanın keyfini çıkardı. Aileleri tatile gidemeyen miniklerin eğlence merkezi olan buz pateni, karne tatilinde olan miniklere tam bir tatil keyfi yaşattı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!