Eski Mezbaha Yolu tertemiz

Büyükşehir Belediyesi caddeyi baştan sona asfaltladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Küçük Sanayi Sitesi ile Yeni Gölcük Yolu Kullar Kavşağını birbirine bağlayan Eski Mezbaha Caddesindeki üst yapı çalışmalarına başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Küçük Sanayi Sitesi ile Yeni Gölcük Yolu Kullar Kavşağını birbirine bağlayan Eski Mezbaha Caddesindeki üst yapı çalışmalarına başladı. Bağlantı yollarıyla birlikte caddeye toplam 6 bin ton asfalt dökülecek.

ÖNCE ALT YAPI EKSİKLERİ
Sanayinin trafik yükünü çeken bölgelerden, aynı zamanda Salim Dervişoğlu Caddesine bağlantıyı sağlayan Eski Mezbaha Caddesi, uzun yıllar alt yapı sorunlarıyla mücadele etti. Doğru dürüst kanalizasyon hattı bulunmadığı için sızan pis sular yol kenarlarında birikiyor, bölge sakinlerini rahatsız ediyordu.

6 BİN TON SICAK ASFALT
Caddenin sorunlarına köklü çözüm getirmek için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, önce İSU aracılığıyla alt yapıdaki eksikleri tamamladı. Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler ise caddeyi baştan sona asfaltlayarak pırıl pırıl bir hale getirmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında, 1400 metre uzunluğundaki caddeye, 15 santimetre kalınlığında 6 bin tondan fazla sıcak asfalt dökülecek.

BAĞLANTI YOLLARI DA TAMAM
Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca, Eski Mezbaha Caddesi ile Yeni Gölcük Yolu arasında bulunan ve Sanayi Mahallesindeki 603 Evler sakinlerinin Yeni Gölcük Yoluna ulaşımını kısaltan 4 adet bağlantı yolunu da asfaltladı. Böylece bölge sakinleri önemli bir sıkıntıdan daha kurtulmuş oldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!