Gündoğdu Dünya Bankası’nda geçici güzergah

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Gündoğdu Dünya Bankası mevkiinde yapacağı çalışma nedeniyle geçici güzergah oluşturuldu

Gündoğdu Dünya Bankası’nda geçici güzergah

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından İzmit İlçesi Gündoğdu Dünya Bankası mevkiinde yol üst yapı çalışmaları yapılacak. 1 Eylül 2020 Salı günü Gündoğdu Dünya Bankası Yurdum ve Vatan caddelerinde başlayacak çalışmalardan dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sorun yaşamaması için geçici güzergah oluşturdu.

ÇALIŞMALAR 1 EYLÜL’DE BAŞLIYOR
Karayolları Genel Müdürlüğü 01 Eylül Salı günü itibariyle Gündoğdu Dünya Bankası Yurdum ve Vatan caddelerinde yol üst yapı çalışmasına başlayacak. Çalışmalar nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca geçici güzergah oluşturuldu.

GEÇİCİ GÜZERGAHLAR OLUŞTURULDU
Geçici güzergah kapsamında Dünya Bankası istikametinden gelen araçlar Piotr Wilcynskl Bulvarı-Nazım Hikmet Caddesi- Piotr Wilcynskl Bulvarı- Malta Caddesi güzergahını kullanacak. İzmit Merkez istikametinden gelen araçlar ise Malta Caddesi- Piotr Wilcynskl Bulvarı-Nazım Hikmet Caddesi- Piotr Wilcynskl Bulvarı güzergahını kullanacak.