Kandıralı muhtarlardan teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin köylerde gerçekleştirdiği çalışmalar, köy muhtarlarının yüzünü güldürdü.

Kandıra Muhtarlar Derneği`nde Başkan Karaosmanoğlu ile bir araya gelen muhtarlar şükranlarını sunarken, Karaosmanoğlu “Biz hizmet için varız ve sizlere hizmet etmekten onur duyuyorum” dedi.

“SEFERBER OLDUK”
Namazgah Güreşleri için Kandıra`ya giden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, müsabakaları izlemeden önce Kandıralı muhtarların davetine icabet etti. Kandıra Muhtarlar Derneği binasında köy muhtarlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli`nin tüm köylerine hizmet götürmek için seferber olduklarını söyledi.

“ÖNCELİK SIRASINA GÖRE”
Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Mahir Yıldırım ve Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Güzel`in de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, oluşturdukları ekiple köylerin ihtiyaçlarını öncelik sırasına göre belirlediklerini kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu, “Öncelikle köy yollarını yaz boyunca elden geçirdik. Çalışmalarımızı planlı bir şekilde sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.

“PLANLI VE DÜZENLİ ÇALIŞIYORLAR”
Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Güzel ise Büyükşehir`in yıl içinde gerçekleştirdiği özverili çalışmalardan dolayı Başkan Karaosmanoğlu`na tüm muhtarlar adına teşekkür etti. Köye Hizmet Daire Başkanlığı planlı ve düzenli olarak çalıştığını vurgulayan Güzel, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin gerçekleştirdiği bu çalışmalarla susuz köylerimize kısa sürede su verildiği gibi yarım kalan tüm işlerimiz de tamamlanıyor. Bu yıl ayrıca tarla yollarımıza kadar çalışmalar yapıldı. Toplanan mahsullerin kısa süre pazarlara götürülmesi sağlandı” dedi.

GÜREŞLER İÇİN DE PLAKET
Başkan Karaosmanoğlu ise kendisine köylere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür edilmesi üzerine, “Biz hizmet için varız ve sizlere hizmet etmekten onur duyuyorum” şeklinde konuştu
Öte yandan ziyaretin ardından muhtarlarla birlikte Kandıra Namazgah güreşlerine katılan Başkan Karaosmanoğlu, güreşlere katkılarından dolayı Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan`dan da teşekkür plaketi aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!