Kandıra´nın katlı otoparkı yükseliyor

Çalışmalarda tempo yoğunlaştı, ilk bloğun kaba inşaatı tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Kandıra ilçesinde gerçekleştirdiği önemli hizmetlerden biri olan Akçakoca Katlı Otoparkı ve Kültür Merkezi hızla yükseliyor. Zemin altındaki iki katı otopark, üstündeki iki katı ise kültür merkezi olarak inşa edilen binada ilk bloğun kaba inşaatı tamamlanmak üzere.

AÇILIŞ 19 NİSAN`DA
Temeli geçen ay atılan merkezin inşaatı, havaların iyi gitmesi nedeniyle hayli ilerledi. Yaklaşık 100 metre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki Akçakoca Katlı otopark ve Kültür Merkezi ortaya çıkmaya başlarken, yüklenici firma personeli büyük bir hızla çalışmalarını sürdürüyor. Firma yetkilileri, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`na, Kandıralılar`ın huzurunda söz verdikleri tarihte, yani 19 Nisan 2006 Çarşamba gününe kadar çalışmayı tamamlayacaklarını ifade ediyor.

BİR İLK OLACAK
Söz konusu proje tamamlandığında, Kandıra`nın ilk ve tek katlı otoparkı olacak. Turizm potansiyeli ile önümüzdeki dönemde daha da hareketlenmesi beklenen ilçenin önemli bir ihtiyacını gidermiş olacak. Ayrıca kültürel aktivitelerin çoğalmasına imkan sağlayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!