Karamürsel Akpınar Köy yoluna konfor geldi

Karamürsel ilçesi Akpınar Köyü Değirmenler Mahallesi’ni ana yola bağlayan bin 170 metrelik yolda, yol konforu için üst yapı çalışması yapıldı

Karamürsel Akpınar Köy yoluna konfor geldi

Şehir merkezlerindeki yolların yapım onarımına önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerin yollarının da yapım ve onarımına özen gösteriyor. Bu kapsamda Karamürsel ilçesi Akpınar Köyü Değirmenler Mahallesini ana yola bağlayan bin 170 uzunluğundaki yol, gerekli hazırlıkların ardından asfaltlanarak konforlu ulaşım için Büyükşehir ekipleri tarafından hazır hale getirildi.

2 BİN TON ASFALT SERİLDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışma yaptığı yol daha önce toprak yol olarak kullanılıyordu. Akpınar Köyü ve civarındaki köylerde yaşayan vatandaşlar tarafından kullanılan yol, asfaltlanarak konforu arttırılmış oldu. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında yola 4 bin 836 bin ton PMT malzeme serimi yapıldı. Temel malzeme serimi sonrasında yola 2 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR
Bölge sakinleri, köylerinin yoluna yapılan hizmetin ulaşımlarına büyük kolaylık sağlayacağını ifade etti. Vatandaşlar yapılan çalışma ile daha konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlayacaklarını belirterek Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!