Kentimizi Birlikte Güzelleştireceğiz

Başkan Karaosmanoğlu AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı´nın düzenlediği vapur gezisinde konuştu

AK Parti Merkez İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen vapur gezisinde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Kocaeli`ne el birliğiyle çok büyük güzellikler yapacağız. Biz bu güzellikleri, bu teşkilatın çalışmasının ürünü olan Hükümetimizle yapıyoruz. Bizler nöbetçiyiz. Gece gündüz demeden bu kent için çalışacağız” dedi.

BAKAN PEPE DE KATILDI
AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı tarafından hafta sonunda düzenlenen vapur gezisine, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, Merkez İlçe Başkanı Necdet Eksen, Belediye Başkanları ve AK Parti Merkez İlçe teşkilatı üyeleri katıldı.

NÖBETÇİYİZ
Geziye katılan AK Parti Merkez İlçe teşkilatı üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu`nun yakın ilgisiyle karşılaştı. Her fırsatta birlikte olmanın ve tanışıp kaynaşmanın ne denli önemli olduğunu Yunus Emre`nin “gelin tanış olalım. İşi kolay kılalım. Sevelim sevilelim. Dünya kimseye kalmaz” atasözü ile hatırlatan  Başkan Karaosmanoğlu, teşkilat çalışmalarının ne denli zor olduğunun kendisi tarafından da çok iyi bilindiğini söyledi. “Bu gezinin tanışma ve kaynaşma anlamında çok önemli bir rolü olduğunu düşünüyorum” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Tanışma işin en önemli kısmında bulunuyor. Kocaeli`ni el birliğiyle çok büyük güzellikler yapılacak. Biz bu güzellikleri, bu teşkilatın çalışmasının ürünü olan Hükümetimizle yapıyoruz. Fedakarlıklar yaptıkça güzellikler ortaya çıkacak. Bizler nöbetçiyiz. Gece gündüz demeden bu kent için çalışacağız” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!