Kocaeli bu sirki sevdi

Büyükşehir Belediyesi tarafından fuar alanı içine getirilen Uluslar arası Avrasya Sirki`nin bugün kadar 25 bin kişi ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin bu yıl fuar alanı içinde düzenlediği Kültür Sanat ve Eğlence Festivali tüm hızıyla sürüyor. Festivalin ağır toplarının başında ise Uluslar arası Avrasya Sirki geliyor. Yediden yetmişe tüm Kocaelililerin kısa sürede ilgi odağı haline gelen 2 bin kişilik dev çadırı bugüne kadar 25 bin kişi ziyaret etti.

DEV PİTON, DEV İGUANA
Özellikle minik seyircilerin “mekanı” olan dev çadırda, palyaçodan, dev piton yılanına, iguanadan, timsaha ve birbirinden tehlikeli gösterileriyle akrobatlar yer alıyor.
Sirkin giriş ücreti ise Kocaeli´ne özel olarak normal sirk ücretlerinin çok altında ücretlendirildi. Küçük 5, büyük 7.5 YTL ve localar ise 10 YTL´den satışa sunuluyor.

TÜRKİYE´NİN İLK SİRKİ
Bu arada kamyonları, karavanları ve farklı milletlerden 70 kişilik kadrosu ile gezici bir aile sirki olan Avrasya Sirki dünya standartlarına sahip Türkiye´nin ilk uluslar arası sirki olma özelliğini taşıyor. Sirkte uçan trapezciler, ölüm çemberi akrobatları, palyaçolar, denge gösterileri, lastik kızlar, yüksek hava gösterileri, 80 kiloluk dev piton yılanları, dev iguana, timsah ve çok eğlenceli şovlar yer alıyor. Yaklaşık bir aydır dev çadırdan adeta eğlence yayan Avrasya Sirki gelecek hafta sonu son gösterisi ile Kocaeli´ne veda edecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!