Köy yollarının talihi değişti

Büyükşehir Belediyesi Servetiye yollarını düzenlemeye başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin bir süre önce köylerde başlattığı asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Yaklaşık bin 600 kilometrelik bir alanın bakımını gerçekleştirecek olan ve Kocaeli`nin 7 ayrı noktasında görev yapan Köye Hizmet Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler, köylünün yüzünü güldürdü.

EKİPLER SERVETİYE`DE
Ekipler eş zamanlı olarak yürüttükleri çalışma çerçevesinde önceki gün de Servetiye Köy yollarının bakımı için geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Ekipler, Servetiye Camii yolu ile Ayı Tepe-Kazandare arasındaki yolun bakım, onarım ve asfalt yama işlemlerini sürdürüyor. Bu arada Tepecik, Serindere, Aksın, Camidüzü, Çataldere yollarının bakımı da tamamladı.

KÖSTEBEK YUVASI GİBİ
Öte yandan yolların yıllardır bakım görmemesi nedeniyle çalışmaları sırasında zaman zaman zor anlar yaşanıyor. Köylüler ise, Büyükşehir Belediyesi`nin başlattığı çalışmadan dolayı oldukça memnun. Köylüler çalışma dolayısıyla yıllardır bakımsızlıktan adeta köstebek yuvası haline gelen yollarının yeniden yapıldığını ve böylece özellikle tarlalarına rahatça gidebildiklerini ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!