Minik futbolculardan Pakistan için anlamlı bağış

Harçlıklarını topladılar, Pakistan´a gönderdiler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Futbol Okulu`nun minik sporcuları, harçlıklarından biriktirdikleri 250 YTL`yi Pakistan`a yardım kampanyası için bağışladı.

250 MİLYON LİRA
Pakistan`daki depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasına ilk etapta meclis üyelerinin huzur haklarıyla katkıda bulunup bütün imkanlarını seferber eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde anlamlı bir yardım daha. Yaşları 6 ile 12 arasında değişen Büyükşehir Kağıtspor Futbol Okulu öğrencileri, aralarında topladıkları 250 YTL`yi Pakistan için açılan kampanyaya bağışladı.

GİYSİ DE TOPLAMIŞLARDI
Miktarın çok ya da az olmasının önemli olmadığını söyleyen Futbol Okulu antrenörleri ise öğrencilerin olaya sporcu hassasiyeti ile yaklaştıklarını ifade etti. Bilindiği gibi Futbol Okulu öğrencileri geçen yıl yüzyılın afetiyle sarsılan Endonezya depremi için başlatılan yardım kampanyasına evdeki giysileriyle katılmıştı. Genç sporcuların topladığı paralar Pakistan için açılan yardım kampanyasına bağışlanmak üzere Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü`ne teslim edildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!