Ormanya’da çekilen “Gamonya: Hayaller Ülkesi” filmi izleyiciyle buluştu

Kocaeli Kartepe’de, Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya’da çekilen “Gamonya: Hayaller Ülkesi” filminin ilk gösterimi Kocaeli’de gerçekleşti

Ormanya’da çekilen “Gamonya: Hayaller Ülkesi” filmi izleyiciyle buluştu

BKM’nin “Güldüy Güldüy Show Çocuk” ekinin birbirinden yetenekli oyuncularının rol aldığı ve Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı Ormanya’da çekilen “Gamonya: Hayallar Ülkesi” filmi, izleyicilerle buluştu. Tüm Türkiye’de aynı anda seyirciyle buluşan filmin ilk gösterimi de Kocaeli Başiskele ilçesindeki Symbol AVM’nin içerisinde yer alan Cinemarine sinemasında gerçekleşti. Yapılan gösterime film ekibi, oyuncular, kent protokolü, çocuklar ve aileleri katıldı.

İLK GÖSTERİME YOĞUN İLGİ
Ailelerin çocuklar ile birlikte yoğun ilgi gösterdiği filmin ilk gösterimine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın eşi Figen Büyükakın ve çocukları, Kartepe Belediye Başkanı M. Mustafa Kocaman eşi ve oğlu, daire başkanları ve çocukları, filmin yönetmeni Tuğçe Soysop, Berat Efe Parlar ve Eda Döğer başta olmak üzere rol alan çocuk oyuncular ile Kocaelili çocuklar ve aileleri geldi.

FİLM EKİBİ, İLK GÖSTERİM İÇİN KOCAELİ’YE GELDİ
Gamonya: Hayallar Ülkesi filmi, Kocaeli Kartepe’deki Doğal Yaşam Parkı Ormanya’daki doğal ortamda ve özel set olarak hazırlanan Orman Köy’de çekildi. Yapımını BKM’nin üstlendiği ve geçtiğimiz günlerde İstanbul’da galası yapılan çocuk filmi "Gamonya: Hayaller Ülkesi"nin gösterimi Kocaeli’de gerçekleştirildi. Film gösterimi öncesinde açıklamalarda bulunan yönetmen Tuğçe Soysop, anlattıkları mesajların çocuklara güzel bir şekilde ulaşmasını arzuladıklarını belirterek, izleyicilerin salonlardan eğlenerek çıkmasını istediklerini söyledi.

FİLM FANTASTİK MACERA TÜRÜNDE
Film, özel olarak hazırlanmış dekoru ve kostümlerinin yanı sıra heyecan verici hikayesi ile hem çocukları hem büyükleri sihirli bir dünyaya götürüyor. Fantastik macera türündeki ‘Gamonya: Hayaller Ülkesi’nde  ‘Güldüy Güldüy Çocuk’ ekibinin birbirinden yetenekli oyuncuları rol aldı. Yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop'un oturduğu, BKM yapımı fantastik macera türündeki "Gamonya: Hayaller Ülkesi" filminin oyuncu kadrosunda Berat Efe Parlar, Eda Döğer, Ahmet Rıfat Şungar, Ali Uyandıran, Burcu Altın, Dora Dalgıç, Zeynep Ilgın Çelik gibi isimler yer alıyor. Film, bilmediği bir dünyada zorlu mücadeleye girişen küçük bir çocuğun hikâyesini konu alıyor.

ORMANYA, SİNEMA SEKTÖRÜ TARAFINDAN KEŞFEDİLDİ
Açıldığı ilk günden itibaren doğal yaşam tutkunlarının değişmez mekânı haline gelen Ormanya’nın Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda tabiat ve milli parklar içinde 255 bin 787 kişiyle en çok ziyaret edilen yer olduğu açıklanmıştı. Çocuk hayvanat bahçesi, vahşi yaşam alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, doğa okulu, karavan ve çadır kamp alanı, OrmanKöy gibi alanları ile doğa tutkunlarına farklı maceralar yaşama imkânı sunan Ormanya, sinema sektörü tarafından da keşfedildi.

ORMANYA’YI TÜM TÜRKİYE İZLEYECEK
Filmin çekimleri için Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda kurulan sette “Gamonya; Hayaller Ülkesi’’ en ince ayrıntısına kadar inşa edildi. BKM ekibinin oluşturduğu rengarenk çocuk köyü, çekimlerin ardından Ormanya içinde tüm çocukların filmin sihirli dünyasını görebilmesi için ziyarete açıldı. Orman Köy bölümünde çekilen film için hobbit evlerinin olduğu bölgeye set için kurulan evler de bu bölümde sergileniyor. Gösterime çıkan ve çocukların beğenisine sunulan filmle tüm Türkiye, Ormanya’nın güzelliklerine görecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!