Şeker nöbetçi birimlerle bayramlaştı

Bayramda çalışan Büyükşehir personelini görev yerlerinde ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Kurban Bayramı`nda hizmet nöbetinde bulunan Büyükşehir ve bağlı birimlerin çalışanlarını unutmadı. Nöbetçi personeli görev mahallerinde ziyaret eden Şeker, bayramlarını kutladı.

BİRİMLERİ GEZDİ
Başkan Vekili Şeker, sırasıyla İtfaiye ve Köye Hizmet Daire Başkanlığı, İSU Plajyolu Şantiyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığı Makine İkmal Şube Şantiyesi, Ulaşım Daire Başkanlığı Otobüs İşletmesi Müdürlüğü ile İZGAZ Genel Müdürlüğü`ne gitti. Buradaki personellerle tek tek bayramlaşan Şeker, her gittiği yerde bilgi aldı, bayram tedbirlerini görevli personelinden dinledi.

 

TELSİZDEN BAYRAM MESAJI
İZGAZ nöbetçi biriminde, sahada çalışan personelin bayramını telsiz vasıtasıyla kutlayan İlyas Şeker, Kurban Bayramı`nın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. Şeker, “Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, ailenizle huzur dolu nice bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum” ifadesini kullandı.

TÜM TEDBİRLER ALINDI
Vatandaşların Kurban Bayramı`nı rahat geçirmeleri amacıyla belediye olarak bayram süresince tüm tedbirlerin alındığını belirten Başkan Vekili Şeker, halkın şikayetlerini Alo 153, 185 ve 187 gibi ücretsiz şikayet telefonlarını arayarak iletebileceğini belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!