Yeniköy yenileniyor

Yeniköy Beldesi Vatan Caddesi altyapı ve üst yapı yapım işi ihalesi, dün Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu´nda gerçekleştirildi.

İhaleye 4 firma katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş`ın başkanlığında yapılan ihaleyi Yeniköy Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz da izledi. İhalede en düşük teklifi 2 milyon 187 bin 540 bin YTL (2.1 trilyon) ile Haysal İnşaat, en yüksek teklifi ise 2 milyon 880 bin 6 YTL (2.8 trilyon) ile Hakkı Ekşi verdi.

BAŞKAN AYAZ MEMNUN
Muhammen bedeli 3 milyon 700 bin YTL (3.7 trilyon) olarak belirlenen ihale kapsamında, 1.5 kilometre uzunluğundaki Vatan Caddesi`nin alt yapı ve üst yapısı tamamlanacak. Caddenin atık su, yağmur suyu, doğalgaz, elektrik ve içme suyu hatları yapılacak, kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirilecek. İhaleyi izleyen Yeniköy Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, beldesine hizmet götürmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Bu çalışma ile Yeniköy adeta yenilenecek” dedi.

3 AY İÇİNDE TAMAMLANACAK
İhalenin sonucu gerekli dosyalar incelendikten sonra açıklanacak. Vatan Caddesi üzerindeki çalışmanın yer tesliminden sonraki 3 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

İHALEYE KATILAN FİRMALAR               TEKLİFLER (YTL)
Haysal İnşaat                                   2 milyon 187 bin 540 YTL
Mezhan İnşaat                                  2 milyon 453 bin 600 YTL
Hisar A.Ş.                                        2 milyon 527 bin 115 YTL
Hakkı Ekşi                                        2 milyon 880 bin 6 YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!